Sletning af personoplysninger
Vi sletter dine personoplysninger, når vi ikke længere har brug for at behandle dem i forhold til et eller flere af de formål, der er angivet ovenfor i afsnittet "Brug af personoplysninger". Oplysningerne kan dog behandles og opbevares i en længere periode i anonymiseret form.

